Lajmet në lidhje me një dënim të mundshëm të Skënderbeut nga UEFA kanë marrë vëmendjen më të madhe në gjithë opinionin sportiv por edhe në faqet e para të gazetave sportive.

Si rrjedhojë ditën e sotme, ka patur pak hapësirë për ekipet e tjera të Superligës dhe natyrshëm që për Vllazninë asgjë.

Tek kuqeblutë nuk ka patur zhvillime konkrete me përjashtim të përgatitjeve për ndeshjen e rradhës dhë për këtë arsye, është “përjashtuar” nga faqet e para të këtyre gazetave.

Por për më tepër, lexoni të plota ato më poshtë: