Andres Iniesta po konsideron të bëjë një lëvizje në Super League kineze, thotë The Sport.

Mesfushori është tunduar me një ofertë të madhe për verën, dhe 33-vjeçari tani duhet të vendosë nëse ai është i gatshëm të bëjë këtë lëvizje.

Barcelona është e hapur për ta lënë atë të largohet, por Iniesta është një pjesë e rëndësishme ekipit të Ernesto Valverdes dhe nuk është e sigurt nëse ai është i gatshëm ta japë atë.