Atleti shkodran Izmir Smajlaj eshte shpallur serish kampion i Ballkanit.

Ky eshte verdikti i garave te zhvilluara pasditen e sotme ne Stamboll te Turqise.

Smajlaj ka kercyer 7.80 metra, me shume se gjithe te tjeret duke kercyer me shume se gjithe pjesmarresit e tjere dhe kesisoj ka zene vendin e pare.

Vend ky qe i ka dhene titullin Kampion i Ballkanit. Ky eshte titulli i dyte per te pas atij te fituar vitin e kaluar ne Beograd.