Policia Financiare e Romës ka dhënë urdhërin për sekuestrimin e pronave të boksierit shqiptar Orial Kolaj në vlerë financiare në 23 milionë euro të arrestuar në vitin 2013.

34-vjeçari nga Lezha kampion në Itali dhe Evropë në peshën e mesme bëntë pjesë në një bandë me 9 persona të cilët ushtronin aktivitet të paligjshëm duke përfshirë vjedhje me dhunë, kërcënim dhe zhvatje, raporton “Il Messaggero”.

Policia zbuloi sot se grupi “boksierët” i përbëre nga tre shqiptarë ishte i përfshirë në një trafik ndërkombëtar droge. Me anë të kërcënimeve ata merrnin territore të qendrave të lojërave të fatit dhe të pikave të basteve.

Pasuritë e sekuestruara janë:

Të gjitha asetet e 3 kompanive individuale

Kuotat aksionare, kapitalin aksionar dhe të gjithë pasuritë e 5 kompanive aksionere

8 prona të paluajtshme në territorin e Romës, e në provincën e Nuoros e Aquilas

Një terren i pozicionuar në Romë

8 makina

1 motorr. /EDS/