Ndeshja e sotme ndaj Teutës konsiderohet shumë e rëndësishme dhe për këtë arsye ka marrë edhe vëmendjen e duhur në faqet e para të shtypit të sotëm sportiv.

Kështu në faqen e parë të gazetës “Panorama Sport” është artikulli me titull: “Sfidë mbijetese, Gjoka: E thyejmë Teutën”.

Ndërsa në faqen e parë të “Sport Ekspres” është artikulli me titull: “Vllaznia me mungesa, por 3 pikët sot janë detyrim”.

Po ashtu në këtë gazetë ka edhe artikuj në lidhje me ndeshjet e kampionatit të moshave teksa shkruhet se Vllaznia U-17 ka “likujduar” demat e po ashtu, për kampionatin e U-19, Partizani “bie” në Shkodër.

Por për më tepër, lexoni më poshtë faqet e para të këtyre gazetave: