Trajneri i Vllaznise pas gati tre oresh ne polici ka dale nga Drejtoria e Policise Shkoder ku ka dhene edhe nje prononcim per gazetaret kur ka thene:

“Ishte nje akt i rende. Dhashe mendimin tim ne polici, nuk e njoh autorin. Mesazhi im eshte se futbollist nuk behesh me zor.

Kam ardhur te punojr me Shkoder, ne qytetin e kultures dhe mendoj se ky rast nuk duhet ta perbalt emrin e ketij qyteti”