Pas Bashkise Shkoder, edhe Keshilli Bashkiak i ketij qyteti ka dale sot me nje deklarate ku denon ashper gjestin e ndodhur diten e djeshme ndaj trajnerit te Vllaznise Ernest Gjoka.

Nje deklarate e ketij Keshilli i cili siç dihet luan edhe rolin e Asamblese se Klubit te Futbollit Vllaznia.

Ja çfare thuhet ne kete deklarate

D E KL A R A T Ë

Duke marrë shkas nga ngjarja e rëndë e ndodhur dje datë 22 Shkurt 2018, ku është goditur trajneri i Vllaznisë Ernest Gjoka, Këshilli Bashkiak Shkodër në cilësinë edhe të Asamblesë së Klubit të Futbollit Vllaznia sh.a., shpreh keqardhejn dhe indinjatën për aktin shumë të rëndë të ndodhur.

Kjo nuk është një goditje vetëm për trajnerin dhe Vllazninë por edhe për futbollin shqiptar.

Këshilli Bashkiak dënon me vendosmëri këtë akt. Njëkohësisht mbështet dhe inkurajon trajnerin dhe ekipin në punën e tyre dhe kërkon nga organet kompetente zbardhjen sa më shpejt të kësaj ngjarje shumë të rëndë dhe dërgimin para drejtësisë.

Shkodër, datë 23 Shkurt 2018

Këshilli Bashkiak Shkodër

në cilësinëedhe të asamblesë së Klubit të Futbollit Vllaznia sh.a.