Një ngjarje e rëndë ndodhi disa orë më parë në qytetin e Shkodrës. Trajneri Ernest Gjoka u sulmua me thikë nga një person i paidentifikuar.

Fatmirësisht Gjoka shpëtoi pa dëme, por kjo ngjarje ka prekur rëndë të gjithë njerëzit e sportit në Shqipëri.

Në lidhje me ngjarjen ka reaguar dhe ish-futbollisti i njohur shkodran, Elvin Beqiri.

Për Newsport.al, Beqiri tha se janë njerëz të caktuar që e shohin Vllazninë si “mejhane”.

Reagimi i Beqirit:

Për ngjarjen

Është një turp i madh. Më pjen keq për profesor Nestin.

Kjo që ndodhi është shumë e rëndë dhe duhet t’i jepet rëndësia e duhur.

Organet kompetente duhet të marrin masa patjetër që të mos ndodhin më këto gjëra të ulëta.

Është shumë e rëndë që këto ndodhin në djepin e futbollit.

Klubi duhet të reagojë fuqishëm dhe policia të veprojë sa më shpejt.

Presionet te Vllaznia

Presionet te Vllaznia ndodhin për shkak të njerëzve të dobët, që e shohin klubin si “mejhane” dhe që mund të bësh çdo gjë aty./Newsport/