Pasditen e së shtunës në palestrën e Vllaznia Taekwondo është zhvilluar një seminarë sa I përket sportit të gjugjitcu.

Në një intervistë për Star Plus traineri I Vllaznisë në Taekwondo Elion Puka shprehet se praktikimi I këtij sporti realizohet për herë të parë në Shkodër .

Ndërkohë Doran Lapaj shpreh emocionet dhe përshtypjen e tij ku në Shkodër vinte për herë të parë I cili zhvilloi edhe seminarin në ambientet e palestrës së Vllaznisë.

I pyetur sa I përket interesimit që shfaqet kryesisht nga të rinjte në praktikimin e këtij sporti trajner Lapaj shprehet se deshira e tyre po rritet çdo dite e me teper per kete sport.