Impianti sportiv i Shkodrës, stadiumi “Loro Boriçi” tashmë edhe pas shtrimit të pistës së tartanit, ka marrë një pamje shumë të bukur.

Kemi të bëjmë me një ambjent modern në pamje të parë por ditën e sotme ai ka patur një surprizë të bukur.

Bora që po bie në këtë qytet, ka zbardhur edhe fushën e stadiumit dhe kjo padyshim që ka krijuar një dekor fantastik.

Ndonëse vetëm pak centimetra, ajo pritet të mos jetë pengesë për vazhdimësinë, për më tepër që në mesjavë Vllaznia nuk do të luajë sërish aty.

Shikoni foton e meposhtme per te pare si duket “Loro Boriçi” ne keto momente:
© shkodrasport.com