Trajneri i Vllaznisë, Ernest Gjoka është i ftuar në emisionin “Zona Gol”, në Supersport.

Gjatë emisionit Gjoka tregoi edhe se kush ishte mesazhi më i veçantë që ai mori, në momentet e vështira.

“Mesazhi më i veçantë dhe më prekës ishte ai i Ylli Agës, sinqerisht ja kam treguar dhe familjes dhe ishte shumë domethënës.

Është i gjatë që t’iua tregoj. Më kanë ardhur shumë mesazhe, po ky më la më shumë përshtypje.”/newsport/