Në Shkodër vazhdojnë të jenë të gëzuar me fitoren e fundit ndaj Flamurtarit.

Madje edhe legjenda e golit të kësaj skuadre Vioresin Sinani flet me elozhe për skuadrën dhe mbi të gjitha për paraqitjet e pasardhësit të tij, Sukajt.

Nga ana tjetër nuk kanë munguar edhe shkrimet në lidhje me incidentin e trajnerit të ekipit B Kraja të cilit i kanë dëmtuar makinën ditën e djeshme.

Gazeta “Panorama Sport” vjen sot me artikullin: “Vioresin Sinani: Vllaznia, super me Sukajn”.

Ndërkohë në faqen e parë të gazetës “Panorama Sport” është artikulli me titull: “Vllaznia, edhe Kraja në shënjestër, vandalizëm ndaj makinës”.

Por për më shumë, lexoni faqet e para të gazetave të ditës së sotme: