Për të dytën ditë me rradhë, në faqet e para të shtypit të sotëm sportiv, Vllaznia “anashkalohet”.

Në asnjërën prej të përditshmeve sportive, nuk ka asnjë lajm për kuqeblutë.

Deri diku është e logjikshme një gjë e tillë sepse në kampin shkodran nuk ka patur ndonjë zhvillim këto ditë.

Thjesht stërvitje dhe përgatitje për ndeshjen e rradhës. Ndërsa, në futbollin shqiptar ka patur lajme.

Ndeshja e djeshme e Shpresave, përgatitjet për Norvegjinë, akuzat për përdorim droge të sulmuesit të Trianës etj, kanë zënë faqet e para të këtyre gazetave.

Por për më shumë, lexoni më poshtë faqet e para të plota të këtyre gazetave të ditës së sotme: