Isis ka paralajmëruar sërisht sulme në Kupën e Botës. Këtë herë ata kanë zgjedhur 2 figurat më të njohura në botën e futbollit, Mesi dhe Ronaldo.

Dy futbollistët shfaqen në një foto më dy luftëtarë të ISIS që mbajnë thikat në qafën e tyre.

Fotua është publikuar nga një grup që mbështet këtë organizatë në rrjetin social “Telegram”.

Titulli i këtij postimi është “ Toka do të mbushet me gjakun tuaj “. Ky nuk eshte mesazhi i parë i terroristëve për një sulm në Botëror.