Diego Maradona ka ngarkuar këtë video në Facebook-un e tij, së cilës i është dashur pak kohë për t’u bërë “virale” dhe tejkaluar tashmë 2.3 milionë shikime.

Janë fragmente të ndryshme nga jeta si futbollist e “Pibe De Oro”, teksa shfaq aftësitë e rralla e të jashtëzakonshme në përdorimin (xhonglimin) e topit.

Këto aftësi i dëshmon jo vetëm me topin e futbollit, për të cilin ka lindur dhe jeton, por edhe me një “topth” të vogël, nga ato të tenisit.

Bashkë me videon në fjalë, legjenda e futbollit argjentinas e botëror ka lënë edhe statusin e shkurtër: “Dhurata më e bukur për këto Krishtlindje!”/telesport/