Një ngjarje komike që kishte lidhje me arbitrat ka ndodhur në Ligën e Dytë angleze. Ekzaktësisht në takimin mes Tranmeres dhe Morekambe. Arbitri anësor kishte “harruar” këpucët e përshtatshme për ndeshjen dhe ka zgjedhur një model aspak të zakonshëm.

Kjo gje nuk ka kaluar pa humor dhe jo me kot eshte bere dhe objekt i mediave dhe i rrjeteve sociale duke shkaktuar edhe humor ne kete rast.

Mbase arbitri anesor nuk ka qene i pergatitur ashtu si duhet per kete ndeshje dhe nje harrese e tille e kepucece edhe ka kaluar por problemi do te ishte nese do te kishte harruar edhe kostumin sportiv.