Shkumbin Qorrmemeti është një nga menaxherët e njohur shqiptarë, i cili ka “korrur” sukses me shitjen e futbollistëve të Superiores në kampionate europiane. Një nga lojtarët që bëri bujë me largimin e tij, ishte Bekim Balaj.

Sulmuesi shkodran u transferua te Terek Grozni në Rusi falë punës së palodhshme të Qorrmemetit. Së fundmi të dy janë shfaqur së bashku për festat e fundvitit. Me sa duket diçka po “zihet”. Çfarë do të “gatuhet”? E dinë vetëm ata.

Duket se maredheniet ne mes tyre jane shume te mira dhe kalojne momente te shumta me njeri- tjetrin. Ne fakt kjo eshte shume e rendesishme per nje futbollist dhe kuptohet qe edhe Balaj ndjehet mire qe ka perkrah nje menaxher te zote si Qorrmemeti.