Zlatan Ibrahimovic nuk do të mbahet mend vetëm për çmenduritë në fushë e blertë dhe jashtë saj, por edhe për vendin që zgjedh për të firmosur autografe.

Suedezi bëri bujë me autografin e dhënë në faqen e një tifozi, veprim që është kopjuar nga një tjetër bomber. Bëhet fjalë për Robert Lewandowskin, me polakun e Bayern Munich që ka gjetur një vend mjaft të veçantë për të nënshkruar autograf.

Ai ka zgjedhur faqen e një tifozeje të vogël, duke bërë që fotografia të shpërndahet mijëra disa herë brenda pak minutash.