Liga Amatore per Zonen e Shkodres i ka dhene fund pasditen e djeshme kampionateve te saj me kurorezimin e ekipeve dhe futbollisteve me te mire per sezonin 2018- 2019.

Perveç tyre ka patur edhe nje vleresim tjeter, pikerisht per arbitrat me te mire te sezonit ne kete Lige, per te cilet Zyra Rajonale e FSHF-se ka dhene dhe diplomat perkatese.

Keshtu, arbitri me i mire i sezonit 2018-2019 eshte vleresuar Elvin Bushati.

Asistenti me i mire per sezonin 2018-2019 eshte vleresuar Erjon Zuesi.

Sakaq ka patur edhe nje vleresim per arbitrin e perspektives qe ka shkuar per Rebani Gemin.

Asistenti i perspektives nderkohe eshte vleresuar Besard Pepnikaj.

Diplomat jane dorezuar nga kryetari i Kolegjiumit te arbitrave te Shkodres Dritan Salaj, bashke me sekretarin Sonil Zeka dhe arbitrin e njohur Ditmar Jubica.

Kater te vleresuarit konsiderohen arbitra me shume perspektive dhe vleresohen si e ardhmja e Kolegjiumit te Shkodres.
© shkodrasport.com