Elseid Hysaj dhe partnerja e tij, Fiorenza Lestakaj, zhvillojnë mbrëmjen e sotme, ceremoninë e tyre të martesës, në një festë të madhe në Shkodër, më saktë, në një event madhështor në Kalanë e Rozafës.

Në disa foto të publikuara, ai shihet teksa vjen bashkë me partneret e tij në mes të skenës, duke kërcyer të dy bashkë.

Ndërkohë, në disa video të postuara në rrjetet sociale shihet edhe skena dhe ambienti i kalasë, i kuruar deri në detaje.