Eva Murati është një nga moderatoret më të njohura sportive në vendin tonë. Në një lidhje të gjatë me djalin e Jozefina Topallit, por që përfundoi me ndarje, ajo ka treguar se ç’ka bërë ditën e zgjedhjeve.

E ulur pranë një biblioteke me libër në dorë bukuroshja shkruan në rrjetet sociale:

“Une duke zgjedhur cilin libër të marr me vete për pushime dhe ky ishte i vetmi votim që bëra sot.

Kandidati nr.1: Djajtë-Dostoyevsky       

Kandidati nr.2: Muzeu i Pafajsisë- Orhan Pamuk

Kandidati nr.3: Të bëhesh-Michelle Obama

Kandidati nr.4: Anna Karenina-Leon Tolstoi.”

Siç duket, edhe Eva ka preferuar të anashkalojë zgjedhjet lokale duke treguar pasionin e saj për librat./newsport/