Shpesh kemi parë njerëz që e pëlqejnë aq shumë futbollin, sa nuk e lenë topin për asnjë minutë.

Por rasti i ditës së sotme është me të vërtetë i çuditshëm. Një video po qarkullon në internet, ku shihet një lopë e cila nuk i lejon njerëzit ta marrin topin. Mesa duket ajo e dëshiron shumë topin dhe nuk do që t’ia marrin të tjerët.

Pas shumë përpjekjeve disa të rinj arrijnë t’ia marrin dhe lopa që duket se e do shumë topin, i ndjek ata për t’ia u marrë përsëri, por në fund nuk ia del.

Për më shumë shihni videon më poshtë:

https://www.facebook.com/watch/?v=1321716624647309