Tjeter paraqitje e mire e atletit shkodran Franko Burraj ne Kampionatin Europian qe po zhvillohet ne Gavle te Suedise.

Pasditen e sotme eshte zhvilluar gara gjysmefinaleve dhe ne Baterine e tij eshte renditur i dyti duke dhuruar kohen 46″66.

Me kete kohe ai eshte renditur i pesti ne gjysmefinalet e sotme megjithate duhet thene se sot ka ruajtur rezerva per finalen.

Trajneri Rrotani eshte i bindur se atleti i tij i ka te gjitha mundesite per t’u futur ne zonen e medaljeve megjithate duhet pritur gara e cila mund te kete edhe te papritura.