Pas festes dhe gezimit te madh te kualifikimit per ne turin e dyte te “Uefa Women’s Champions League”, tek Vllaznia kane nisur te mendojne edhe per me tej. Ne prag jane ndeshjet e ketij turi dhe ata duhet te behen gati per keto sfida.

Por me pare, po presin me interes hedhjen e shortit per te mesuar edhe emrin e kundershtarit me te cilin do te perballen ne kete tur. Ky verdikt do te jepet nga goglas e shortit qe do te hidhet te premten ne oren 13.30 ne Nion te Zvicres.

Nderkohe nga sa mesohet, Vllaznia do te kete perfaqesuesen e saj ne kete ceremoni. Do te jete kordinatorja e ekipit, Matilja Matija, ajo qe do te jete prezente ne hedhjen e shortit.

Per momentin shkodranet nuk kane ndonje preference per emrin e kundershtarit sepse kuptohet qe jane te gjithe ekipe te medha dhe me shume emer ne futbollin e femrave, megjithate tashme duhet te fillojne te pergatiten per sfiden e pare, qe do te luhet ne Shkoder me 11 ose 12 shtator.
www.shkodrasport.com