Shkon ne kater numri i basketbollisteve amerikane te blere nga Vllaznise per sezonin e ri. I rradhes qe ka firmosur eshte Bryquis Perine, i cili mesohet se luan ne disa pozicione ne fushe dhe pritet te jete nje pike e rendesishme per kuqeblute.

Nje gje e tille eshte konfirmuar nga vete faqja zyrtare e shoqates se basketbollit Vllaznia ne te cilen shkruhet:

“Klubi i Basketbollit Vllaznia njofton se ka nenshkruar per sezonin 2019 – 2020 me amerikanin Bryquis Perine, i cili konsiderohet nje tjeter perforcim mjaft i rendesishem per ekipin.

Perine vjen nga liga e pare irakiane pas eksperiencave mjaft pozitive si pjese e NCAAD1, liges se pare ne Hungari, liges se dyte ne Izrael, liges se pare ne Angli, liges se pare ne Suedi, liges se pare ne Estoni, liges se pare ne Bullgari.

Eksperienca e tij dhe aftesite per te luajtur ne disa pozicione (1, 2 dhe 3) jane nje garanci me teper per te kontribuar ne arritjen e objektivave sportive te ekipit tone, ne kampionatin kombetare si edhe Ligen Ballkanike”.