Kemi dëgjuar shpesh të thuhet se secili nga ne ka një sozi të ngjashme në botë, dhe kemi parë deri më sot që shumë prej VIP-ave botërorë e kanë gjetur sozinë e tyre.

Fjala bie që kemi parë sozinë e Messit, Beckham, Ibrahimovich, Ronaldo apo dhe shumë yje të tjerë në botën e sportit.

Por sëfundmi është gjetur dhe sozia i një prej yjeve të Barcelonës, uruguaianit Luis Suarez. Ajo që është për tu habitur është se sozia i tij gjendet pikërisht në Shqipëri.

Një person mjaft i ngjashëm me Luis Suarez jeton në qytetin e vogël të Librazhdit. Siç shihet edhe nga foto, ai ngjan jashtëzakonisht shumë me Suarez.