Klubi i Futbollit Vllaznia duket se do te pesoje jo pak ndryshime dhe ato nuk do konsistojne edhe tek Akademia. Dhe ato nuk kane te bejne me emrat e trajnereve dhe drejtuesve, por te menyres se punes.

Ka filluar me seleksionimet e lojtareve te ekipeve U19 dhe U17 te cilet jane bere nga nje numer i madh trajneresh e specialistesh, perfshi ketu edhe stafin e ekipit te pare te Vllaznise.

Por se fundi, klubi shkodran ka menduar nje zgjidhje tjeter per ekipet e grupmoshave me te vogla. Diten e diele do te organizohet ne fushen sportive “Reshit Rusi” nje seleksionim per futbollistet e datelindjeve 2008-2012.

Per kete arsye, jane ftuar te marrin pjese te gjithe femijet qe kane deshire per te testuar veten, testim ky qe do te behet nga i gjithe stafi i trajnereve te Akademise Vllaznia.

Aktiviteti do te jete pa pagese, nderkohe qe per tre me te miret e seciles grupmoshe do te kete dhurate nga nje top futbolli. Endrra e femijeve per t’iu bashkuar Vllaznise kesisoj eshte me prane se kurre.