Ndodh ajo qe basketbollistet dhe volejbollit e Vllaznise nuk do ta deshironin kurrsesi. Pallati i sportit “Qazim Dervishi”, vendi ku ata sterviten dhe luajne ndeshjet, nga neser do te mbyllet serish.

Do te ndodh keshtu vetem pak dite pas vendimit te dale nga ana e Ministrise se Shendetesise per rihapjen e tyre dhe kjo gje i beri te lumtura sportistet dhe trajneret sepse me ne fund do te sterviteshin ne vendin e tyre te zakonshem.

Por nga neser pallati i sportit “Qazim Dervishi” do te mbyllet serish. Kete here sepse ky impiant sportiv per te oakten të paktën për 10 ditë do të shërbejë për kryerjen e vaksinimit në fushatën “Shqipëria Buzëqesh”.

Kjo periudhe mund te zgjase ndoshta edhe me shume dhe ne keto rrethana ende nuk eshte e qarte se çfare do te behet serish me stervitjet e ekipeve te basketbollit dhe volejbollit te Vllaznise apo dhe me ndeshjet e tyre.

Per te mos thene pastaj se edhe ne muajin prill pallati i sportit mund te mbyllet serish, kete here per zgjedhjet parlamentare, ashtu siç ka ndodhur gjithnje.