Skënderbeu është më i plotë se Vllaznia në prag të përballjes së nesërme. Te korçarët mungon mbrojtësi Bajrami për shkak të kartonit të kuq që mori ndaj Teutës.

Ndërsa Vllaznia ka katër mungesa të sigurta. Imami, Isaevski dhe Imeri janë të pezulluar nga kartonët, ndërsa Marku është i dëmtuar.

Por pavaresisht ketyre mungesave, ne kampin shkodran jane te vendosur per te kerkuar fitoren sepse vetem keshtu mund te thelloje serish diferencen me ndjekeset e tyre.

Stafi teknik i ka marre te gjitha masat per zevendesimin e lojtareve qe mungojne dhe tashme çdo gje eshte gati dhe pritet vetem nisja e ndeshjes qe Vllaznia te demostroje objektivin e saj per ta fituar me çdo kusht kete ndeshje.