kipi i Vllaznise në not ne garat nderkombetare qe u zhvilluan date 20-21 Shkurt 2021 ne Shkup te Maqedonise, u perfaqesua nga 15 sportiste te kategorive te ndryshme e ne krye trajnerin e tyre Kole Shiroka.

Pavaresisht konkurences se forte ku gjithsej ishin 26 ekipe, sportistet arriten te rrembenin 7 medalje, perkatesisht 4 medalje ari, 2 argjendi dhe 1 medalje bronzi.

Arbër Hysaj (9 vjeç) fitoi 1 medalje ari ne disiplinen 50 metra shpine dhe 1 medalje argjendi ne disiplinen 50 metra stil i lire.

Briseida Llazari (10 vjeçe) fitoi 3 medalje ari dhe 1 medalje argjendi perkatesisht ne disiplinat, 50 meter bretkose, 50 meter stil i lire, 50 meter delfin dhe 100 meter katernotim.

Drini Ujkashej (15 vjeç) arriti te rrembente medalje bronzi ne disiplinen 50 metra delfin. Te gjithe sportistet thyen rekordet e tyre personale