Gjate dites se sotme eshte bere grumbullimi i pare i kombetares U17 nen drejtimin e trajnerit te ri Ervin Bulku. Pjese e ketij grumbullimi kane qene edhe dy futbollistet e Akademise Vllaznise, Ersi Zaganjori dhe Ensar Tafili.

Nje grumbullim i tille i ketyre dy lojtareve vjen tre dite pas atij te shtate futbollisteve te tjere te saj me kombetaren U19 dhe keto jane tregues te faktit qe Shkodra vazhdon te tjere lojtare cilesore.

“DY FUTBOLLISTË TË AKADEMISË VLLAZNIA TË GRUMBULLUAR ME KOMBËTAREN U17

Ekipi kombëtar U-17 ka zhvilluar sot një seleksionim me lojtarët e evidentuar të vitlindjeve 2005-2006, të cilët aktivizohen me skuadrat e kampionatit shqiptar, lojtarë të cilët prej kohësh kanë qënë nën vëzhgimin e sektorit të ekipeve kombëtare në Federatën e futbollit.

Pjesë e këtij grumbullimi kanë qenë edhe dy futbollistët e Akademisë tonë, Ersi Zaganjori dhe Ensar Tafili”- shkruhet ne postimin e Akademise Vllaznia.