Teuta triumfon ndaj kryesuesve dhe në fund kanë qenë drejtuesit e klubit që kanë menduar të shpërblejnë mundin e skuadrës.

“Panorama Sport” ka mësuar se për tri pikët e marra ndaj Vllaznisë presidenca ka shpërblyer skuadrën me 10 mijë euro.

Sa u përket të veçantave të ndeshjes në përgjithësi, arbitri i katërt, Arbër Zalla, ka pasur shumë punë dje, pasi i duhej të përballej me ankesat dhe irritimet e shkodranëve.

Ato kanë reaguar në lidhje me vonesat e shkaktuara nga vendësit, por edhe për vendimet e marra nga kryesori Enea Jorgji në disa raste.