Pa trajnerin personal me vete, pa fizioterapist e masazhator, me dy gara brenda dites, Franko Burraj nuk ia ka dale dot te shkoje ne finalen e Kampionatit Europian te sallave te mbyllura qe po zhvillohet ne Torun te Polonise.

Ne gjysmefinalen e zhvilluar mbremjen e sotme, atleti shkodran ka arritur kohen 47″45 dhe eshte renditur i pesti ne baterine e tij dhe i 14-ti ne kete Europian.

Padyshim qe edhe ky eshte nje rezultat per t’u vleresuar sepse te renditesh i 14-ti ne mes 49 sportisteve pjesmarres nga e gjithe Europa, eshte nje rezultat shume i mire.

Duke permendur ketu edhe kushtet e veshtira ne te cilat Franko eshte stervitur (ne ambjente te jashtme dhe muajin e fundit edhe jashte pistes se tartanit), duke permendur keshtu veshtiresite e tjera me te cilat ai ka shkuar ne kete Europian.

Pa lene kurrsesi menjane faktin se per arsye fondesh trajneri i tij Bruno Rrotani nuk ka qene ne Poloni, nderkohe qe mungesa e fizioterapistit dhe masazhatorit per sportistet shqiptare ne aktivitete te tilla jane te zakonshme. E ne kushtet kur brenda dites Burraj ka zhvilluar dy gara, keto gjera dhane efektin e vet ne gjysmefinalen e pasdites.

Ne te gjitha keto rrethana, vendi i 14-te ne Europe per kete sportist eshte serish nje sukses per te dhe atletiken shqiptare qe vazhdon te kete te njejtat probleme edhe ne vitin 2021./SHKODRA-SPORT.COM/