Nisur edhe nga disa ankesa që kanë ardhur nga kandidatët pretendentë, sot ishte planifikuar që të zhvillohej ankandi për shitjen e klubit kuqbelu.

Bashkia e Shkodrës ka ngritur një komision të posaçëm për të ngritur një komision verifikues, pasi do të analizojë ankesat dhe do të ketë një përgjigje në lidhje me pretendimet që kanë shfaqur pjesëmarrësit në ankand.

Më pas pritet që të ketë edhe një datë të re nga Bashkia e Shkodrës për datën e re të ankandit. Kujtojmë që pronare e klubit kuqbelu, aktualisht është Bashkia e Shkodrës.

Me shume mundesi, ky proces do te vazhdoje ne ritmin e vet dhe te mbyllet sa me shpejt ngaqe tashme ai ka nisur dhe do te perfundoje sepse do te jete ne te mire te Vllaznise.