Shkodrani 23-vjeçar, shkodrani Belajdi Pusi, i dalë nga akademia Vllaznia, edhe pse ka luajtur si zëvendësues nga minuta e 54-te për Skënderbeun ndaj Dinamos, brenda 4 minutash ambientim në fushë, shënon golin e tretë që vulosi fitoren e korçarëve.

“Pavarësisht se konsiderohej si një kundërshtar më i lehtë për ne ekipi i Dinamos, ne e patëm vlerësuar shumë, sepse tashmë nuk ka më ekipe të dobëta. Për ne ishte kryevepër kualifikimi në gjysmëfinale, por njëkohësisht dhe një bonus për ndeshjet e ardhshme.

Jemi të lumtur që fituam, por i lumtur edhe pse shënova. Ky gol Talenti 23-vjeçar, shkodrani Belajdi Pusi, dalë nga akademia Vllaznia, edhe pse ka luajtur si zëvendësues nga minuta e 54-t për Skënderbeun ndaj Dinamos, brenda 4 minutash ambientim në fushë, shënon golin e tretë që vulosi fitoren e korçarëve.

belajdi pusi

“Pavarësisht se konsiderohej si një kundërshtar më i lehtë për ne ekipi i Dinamos, ne e patëm vlerësuar shumë, sepse tashmë nuk ka më ekipe të dobëta. Për ne ishte kryevepër kualifikimi në gjysmëfinale, por njëkohësisht dhe një bonus për ndeshjet e ardhshme.

Jemi të lumtur që fituam, por i lumtur edhe pse shënova. Ky gol i dedikohet njeriut tim më të dashur, që më ka qëndruar pranë gjithnjë, që fëmijë, gjyshit tim që pak ditë më parë ndërroi jetë”.”.

Nje dedik prekes i Belajdit per gjyshin e tij por duhet thene se e gjitha familja i ka qendruar shume afer, ka sakrifikuar shume per te dhe tashme po merr edhe frutet e punes se tij.