Vendimi i Keshillit Bashkiak Shkoder pasditen e sotme per te mos perfshire ne rendin e dites kerkesen e Bashkise per miratimin e nje fondi prej 820 milione lekesh qe do te shkonte per klubin Vllaznia, ka shqetesuar shume te gjithe tifozet shkodrane dhe jo vetem.

Kuptohet qe te zemeruar jane edhe drejtuesit e klubit te cilet prisnin nje ndergjegjesim te keshilltareve dhe marrjen ne shqyrtim dhe miratimin e kesaj kerkese qe ne fund te fundit do t’i bente mire vetem Vllaznise.

Por duket se jo gjithçka eshte “erresire” pas ketij vendimi te Keshillit Bashkiak dhe ka ende shprese dhe vend per besim se Vllaznia do te liçensohet per ne Kupat e Europes.

Nje gje e tille konfirmohet nga vete sponsori Alban Xhaferi. Gazeta “Shkodra Sport” ka kontaktuar me te pas vendimit per refuzim te Keshillit Bashkiak dhe njeriu qe po i gjendet prane Vllaznise se ketij sezoni ne çdo drejtim, pergjigjet shkurt:

“Te them te drejten prisnim tjeter vendim nga Keshilli Bashkiak, megjithate une i premtoj tifozev se do ta gjejme nje zgjidhje. vllaznia do te liçensohet per ne Kupat e Europes. Nuk do ta leme ne balte dhe do ta gjejme nje zgjidhje”.

Ky padyshim qe eshte nje lajm i shkelqyer dhe qe do t’i gezoje pa mase tifozet shkodrane te cilet pasditen e sotme i humben shpresat per nje liçensim te Vllaznise per pjesmarrje ne Kupat e Europes./SHKODRA-SPORT.COM/