Ka dite qe ne Shkoder po flitet per temen e licensimit te Vllaznise dhe kjo gje duket ne rruge te mbare. Po afron afati perfundimtar dhe ne klub po punojne intensivisht per realizimin e saj dhe per kete ka mjaft optimizem qe kjo ceshtje te marre sa me pare zgjidhje ne forme te prere.

Kete optimizem e deklaroi dje sponsori i Vllaznise Alban Xhaferi ne biseden e shkurter qe ai pati me gazeten “Shkodra Sport”.

Por sot eshte dite e rendesishme per fatet e Vllaznise sepse do behet mbledhja e Keshillit Bashkiak dhe kjo mbledhje do mund te vendose gjithcka persa i perket ceshtjes se licensimit, dhe nga tifozet shkodrane kjo gje pritet me shume interes.

Nese cdo gje arrihet me sukses dhe njeherazi do kete dakordesi ndermjet paleve atehere do i hapej rruge ekipit per pjesemarrjen ne garat europiane por dhe punes per ndertimin e nje ekipi qe do pretendonte cdo vit fitimin e titullit.
Andi GJURGJEJ