Procesi i licensimit te Vllaznise ka hyre ne faza kulminante ku klubi shkodran do kerkoje shlyerjen e detyrimeve financiare brenda afatit te caktuar nga rregullorja e FSHF-se per te bere te mundur licensimin per ne Kupat e Europes.

Ne kete pike ka patur interesim te madh edhe nga ana e tifozeve per te ditur se si jane duke shkuar gjerat dhe sa shpresa kishte per te marre aprovimin per kete gje.

Per kete gazeta “Shkodra Sport” ka zbuluar sot ekskluzivisht se çeshtja e licensimit eshte ne rruge te mbare dhe ka shume gjasa qe ajo te ndodhe brenda afatit te caktuar.

Eshte zbuluar me tej se pas bisedimeve te shumta ndermjet paleve eshte arritur marreveshja per shlyerjen ne masen 20% te detyrimit financiar dhe kjo do mund te konsiderohet hap i rendesishem drejt zgjidhjes se ketij problemi.
Ne oret ne vijim do mund te mesojme me shume. Le te presim…
Andi GJURGJEJ