Sot do mund te konsiderohet dite e madhe per te gjithe tifozet shkodrane sepse kjo e ka nje arsye.

Klubi Vllaznia ka arritur sot zyrtarisht marreveshjen per shlyerjen e detyrimit financiar dhe gjithashtu duke siguruar liçensimin gje qe vlen per pjesemarrjen e ekipit ne Kupat e Europes.

Nje gje te tille e konfirmoi para pak minuash per gazeten “Shkodra Sport” sponsori i Vllaznise Alban Xhaferi.

Ku dukej se shanset ishin te pakta per arritjen e nje marreveshje dhe ku shume njerez nuk besonin te ajo, kete e ka bere te mundur sponsori Xhaferi qe me perkushtimin e tij te jashtezakonshem i ktheu buzeqeshjen shume njerezve dhe tashme ai do mund te konsiderohet shpetimtari i Vllaznise.
Andi GJURGJEJ