Trajnerit të Spanjës, Luis Enrike i ka ndodhur e papritura pak para fillimit të ndeshjes me Kosovën. Tekniku spanjoll është bllokuar bashkë me 6 pjesëtarë të stafit teknik, në ashensorin e hotelit.

Enrike dhe ndihmësit e tij, u bllokuan në ashensor dhe qëndruar aty për rreth 1 orë. Pas një pune të gjatë të punonjësve të hotelit, trajneri doli më në fund nga ashensori pas një ore dhe menjëherë u nis për në stadium me shpejtësi, ku luhej ndeshja.

Trajneri nuk e ndoqi Spanjën, gjatë nxehmjes, me ekipin që mbeti për trajner për më shumë se një orë, por më pas Enrike mbërrin, në kohën kur startoi ndeshja.

Ja pra qe çudira te tilla ndodhin edhe ne Spanje. Llogarit t’i kishte ndodhur Enrikes ne Kosove se çfare buje do te kishte bere kjo gje ne mediat e huaja.