Moment interesant ishte takimi i dy trajnerëve:

*Takim i përzemërt para startit, por edhe në fund të ndeshjes, mes dyshes Brdariç e Duro. Trajneri i Vllaznisë edhe para takimit nuk ka dashur të komentojë fjalët e thëna nga Duro (i cili pak kohë më parë u shpreh ndër të tjera:

*Po të kisha qenë nëntë pikë në krye dhe të përmbysesha, do të isha larguar nga ekipi”) ka shtrënguar duart me kolegun e tij, tregues se trajneri i kuqebluve nuk ka mbajtur inat.

*Nuk ka munguar as në tribunë takimi mes drejtuesve të dy ekipeve. Kuqeblutë u shoqëruan nga kryebashkiakja Voltana Ademi dhe sponsori Alban Xhaferi.