Ndeshje e hapur ajo e djeshmja mes Tiranës dhe Vllaznisë. Gjyqtari Laver Alla dhe dy ndihmësit e tij, Nertil Bregasi e Devis Korreshi, kanë qenë të saktë.

MINUTA E 8-TË: Dyshime për një prekje të topit me dorë të Çelhakës, Vllaznia kërkon 11- metërsh, ndërsa Alla jep faull për prekje të topit me dorë të Shehit.

Protesta nga ana e shkodranëve për vendimin e Allës. Pamjet filmike i japin të drejtë gjyqtarit Korreshi, ne vendimin e marre.

MINUTA E 65-TË: Supertop i Kalesë për Seferin, i cili i vidhet mbrojtjes, gjuan me të parën dhe shënon, por sulmuesi i Tiranës kapet në pozicion jashtë loje. Pamjet tregojnë se vendimi është i drejtë, paçka pretendimeve të Tiranës.