Ankandi i shumepritur i Vllaznise ka nisur ne oren 10.00 por sot nuk do te kete nje fitues.

Ky eshte lajmi me i fundit qe mesohet nga Bashkia Shkoder, referuar ligjit te ankandeve, qe do te thote se per te mesuar pronarin e ri te Vllaznise duhet pritur te pakten edhe 17 dite.

Nderkohe ne oren 10.00 disa nga biznesmenet qe kane shfaqur interes per te marr pjese ne ankand, jane shfaqur ne sallem e Keshillit Bashkiak per te marre pjese ne kete proces.

Ai do te zhvillohet me dyer te mbyllura dhe paraprakisht eshte pare se te pranishem kane qene perfaqesues te 4-5 firmave te interesuara.

Ka rene ne sy sponsori aktual Alban Xhaferi, Almiro Gurakuqi etj. Behet e ditur se sot biznesmenet e interesuar do te paraqesin ofertat e tyre para komisionit qe do t’ua beje me pas publike te gjithe te ptanishmeve.

Procedura eshte qe pas 10 ditesh do te kete nje takim te dyte dhe pas 17 ditesh, gjithnje nese nuk do kete ankimime, do te zhvillohet ankandi perfundimtar per te mesuar emrin e pronarit te ri te Vllaznise./SHKODRA-SPORT.COM/