Momente të frikshme në ndeshjen e femrave, Partizani-Bilisht Sport. Sfida e luajtur Kamëz u ndërpre pa u mbyllur ende pjesë e parë pasi 6 lojtare te skuadrës së Bilishtit kanë pasur gjendje të fikti në fushë.

Menjëherë delegati i ndeshjes ka ndërprerë sfidën dhe ka kërkuar ardhjen e ambulancave për të dërguar futbollistet drejt spitalit.

Për momentin dyshohet se 6 lojtaret mund të jenë helmuar prej ushqimit, ndërsa dy prej tyre janë në gjendje më të vështirë dhe janë dërguar me urgjencë në spital.

Në momentin që ndeshja është ndërpreë, rezultatin ishte 5-0 në favor të Partizanit. Por ne fakt, rezultati ne kete rast nuk vlen aspak perpara shendetit te ketyr futbollisteve.