Luhen 90 minutat e fundit të sezonit dhe Teuta është më pranë titullit se kurrë.

Tifozët e Teutës bëhen gati për të festuar titullin pas 27 vite pritje, shikoni çfarë ndodh në stadiumin “Niko Dovana”.

Edhe pse luhet pa praninë e tifozëve, për shkak të masave anti-COVID, një numër jo shumë i madh sportdashësish durrsakë, janë organizuar me flamuj dhe shaje, në një nga tribunat e stadiumit, për të mbështetur skuadrën bregdetare.