Në orën 18:00 do të startojë sfida e parë e Kualifikuesve për Euro 2021, Andorra U-21 dhe Shqipërisë U-21 në Andorra.

Kombëtarja e U-21 e drejtuar nga Alban Bushi do të tentojë suksesin që në takimin e parë për të synuar dhe për të besuar tek kualifikimi në kampionatin e ardhshëm europian.

FORMACIONET ZYRTARE –

ANDORRA U-21 – (4-4-2): Alvarez; Torres, Babot, Guijen, Da Kunja; Dos Santos, Remolins, Vales, Fernandez; Ubak, Roka. Trajner: Eloj Kasals.

SHQIPËRIA U-21 – (3-5-1-1): Alia; Kalaj, Pëllumbi, Mitaj; Marku, Dobra, Mehmeti, Vangjeli, Ismajlgeci; Karrica; Broja. Trajner: Alban Bushi.