Ka perfunduar me sukses edhe kampionati i grupmoshes U13 i Liges Amatore ne Zonen e Shkodres dhe kampion eshte shpallur ekipi “Atletik Klub Shkodra”.

Ai ka mundur ne finale me rezultatin 2-0 ekipin e “Djelmnia shkodrane” duke treguar nje nivel me te larte sesa kundershtari dhe duke merituar gjithçka.

“Atletik” e ka merituar kete titull sepse ka ne perberje lojtare te talentuar dhe jo me kot, pak kohe me pare u shpall edhe fitues i kupes “Ismet Hoxha”.

Suksesi i kurorezuar sot me fitimin e titullit kampion eshte merite e te gjithe futbollisteve, duke filluar nga portieri Angjelo Lumçi, Eugen Hebovia, Sevion Plori, Gabriel Livadhi, Arsenio Kastrati, Uesli Taflaj, Brisard Bushati, Saimon Hoxha, Eluan Abazi, Lior Suka, Arkan Nikaj, Gersi Gjergji, Amos Hoxha, Doland Çelepija e Aron Cafi.

Pa lene kurrsesi menjane edhe rolin dhe kontributin e trajnerit Eder Zmijani i cili e ka nisur karrieren e tij ne menyren me te mire te mundshme./SHKODRA-SPORT.COM/