Kategoria Superiore U-13 dhe Kategoria Superiore U-15 ka arritur në fazën play-off dhe fazën play-out, ku do të përcaktohen fituesit kombëtarë për këtë edicion futbollistik.

Pas shpalljes së skuadrave fituese për grupet A dhe B, për të dyja këto grupmosha, ku Internacionali dhe Skënderbeu janë fitues të kampionatit U-13 ndërsa Vllaznia dhe Teuta janë fituese të kampionatit U-15, ditën e sotme, Sektori i Garave në FSHF ka përcaktuar çiftet e fazës play-off dhe play-out.

Në bazë të rregullores, u përcaktua edhe kalendari i ndeshjeve, që do të zhvillohen me sistem grumbullimi në Tiranë dhe do të luhen në Qendrën Stërvitore të Ekipeve Kombëtare në Kamëz dhe në kompleksin “Internacional”.

Më poshtë do të njiheni me fazën play-off dhe play-out për Kategorinë Superiore U-13 dhe Kategorinë Superiore U-15:

KATEGORIA SUPERIORE U-13 PLAY OFF

Internacional – Teuta , 19.06.2021, ora 17:00. QKS Kamëz

Brians – Apollo, 19.06.2021, ora 18:30. QKS Kamëz

Partizani – Football Republic , 19.06.2021, ora 10:00. Pezë

Vllaznia – Skënderbeu, 19.06.2021, ora 10:00. Pezë

KATEGORIA SUPERIORE U-13 PLAY-OUT

Ak.Futbollit – Luftëtari, 18.06.2021, ora 10:00. Pezë

Ak. Shqiponja – Elbasani, 18.06.2021, ora 10:00. Pezë

KATEGORIA SUPERIORE U-15 PLAY OFF

Vllaznia – Apolonia, 18.06.2021, ora 10:00. QKS Kamëz

Internacional – Pepa, 18.06.2021, ora 17:00. QKS Kamëz

Tirana – Skënderbeu, 18.06.2021, ora 10:00. QKS Kamëz

Shënkolli – Teuta, 18.06.2021, ora 17:00. QKS Kamëz

KATEGORIA SUPERIORE U-15 PLAY-OUT

Besa – Luftëtari, 20.06.2021, ora 10:00. QKS Kamëz

Ak.Shqiponja – Bylis, 20.06.2021, ora 10:00. QKS Kamëz