Kristian Eriksen tashmë është në një gjendje shëndetësore shumë më të mirë. Danezi e ka marrë veten pas atakut kardiak në fushë, ndërsa së fundmi me anë të një foto nga spitali, i përshëndet të gjithë për mbështetjen.

“Më duhet ende të bëj disa ekzaminime këtu, por tashmë do të bëj tifo për shokët te Danimarka.

Faleminderit për mbështetjen dhe mesazhet.

Për mua do të thotë shumë”, ishin fjalët e Eriksen në reagimin e tij nga rrjetet sociale. /VipSport/