Kanë përfunduar ndeshjet e grupeve dhe janë përcaktuar të gjitha çiftet e 1/8-ave.

FAZA E 1/8-ave

Të shtunën 26 Qershor, Londër

Itali – Austri 21:00

Të shtunën 26 Qershor, Amsterdam

Uells – Danimarkë 18:00

Të dielën 27 Qershor, Sevijë

Belgjikë – Portugali 21:00

Të dielën 27 Qershor, Budapest

Holandë – Republika Çeke 18:00

Të hënën 28 Qershor, Bukuresht

Francë – Zvicër 21:00

Të hënën 28 Qershor, Kopenhagën

Kroaci – Spanjë 18:00

Të martën 29 Qershor, Glasgou

Suedi – Ukrainë 21:00

Të martën 29 Qershor, Londër

Angli – Gjermani 18:00